JE Leerdoelen

Oefeningen aan de weektaak toevoegen

Je kunt voor je kind oefeningen toevoegen aan de weektaak vanuit het oefengedeelte. Je komt in het oefengedeelte via de knop 'Naar de oefensite' in het dashboard. Je selecteert in de lijst de oefeningen die je aan de weektaak wilt toevoegen.

 

Klik vervolgens op 'Toevoegen aan weektaak'. Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien. Hierin kun je de titel van de oefening en het aantal vragen aanpassen. Daarnaast kun je kiezen in welke week je de taak wilt zetten en kun je de taak aan een specifieke dag in die week toekennen. Ook selecteer je in dit scherm aan welke kinderen je de weektaak wilt toewijzen.

 

Naast dat je als ouder zelf een weektaak kunt klaarzetten, kun je voor de vakken rekenen, taal en citotoets oefenen ook een geautomatiseerde takenlijst koppelen aan een kind. Deze gekoppelde takenlijsten zetten iedere week een weektaak klaar voor het kind. De onderwerpen en oefeningen in deze takenlijsten sluiten aan op de leerlijnen van het SLO en dus ook op het aanbod van de school. Je kunt de takenlijst aan een kindaccount koppelen door via ‘Gebruikers’ naar het betreffende kindaccount te gaan en daar op ‘Gekoppelde takenlijsten’ te klikken.


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies