JE Leerdoelen

Als eerste: account(s) voor jouw kind(eren) aanmaken

Wanneer je een oefenpakket voor Junior Einstein aanschaft, maak je eerst (een) account(s) voor jouw kind(eren) aan. Met dit kindaccount kunnen kinderen inloggen wanneer zij gaan oefenen. Het is belangrijk dat kinderen op hun eigen account inloggen voor ze gaan oefenen. Zo worden al hun resultaten opgeslagen en krijgen ze de goede weektaken te zien.

Nadat jouw betaling is ontvangen via de door jou gekozen online betaalmethode, word je automatisch doorgeleid naar de pagina waar jij kindaccounts kunt aanmaken. Dit doe je door voor ieder kind een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. Let op: de gebruikersnaam moet uniek zijn. Is de door jou ingevoerde gebruikersnaam al in gebruik, dan krijg je daarvan een melding en moet je een andere gebruikersnaam kiezen.

Je kunt ook op een later moment accounts voor jouw kinderen aanmaken. Je logt in op het ouderaccount en gaat naar ‘Gebruikers’. Daar open je de optie ‘Voeg een kind toe’. Hier kun je nu net zo veel accounts aanmaken, als jouw oefenpakket bevat.

Nieuw kind aanmaken voor oduers


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies