Over Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij die zich richt op kinderen in het basisonderwijs. Wij geloven dat in ieder kind een Einstein zit. Ieder kind is wel ergens goed in. De een in taal, de ander in rekenen of misschien wel techniek of aardrijkskunde.

Oefening baart kunst

Het kan natuurlijk zo zijn dat een kind moeite heeft met een of meerdere vakken. Veel oefenen helpt dan om er beter in worden. In onze online leeromgeving hebben we een zeer ruim aanbod aan oefeningen voor verschillend groepen met variërende moeilijkheidsgraad. Zo kan ieder kind naar hartelust oefenen op zijn eigen niveau.

Niet alleen online

Naast de online leeromgeving, geven wij ook oefenboeken uit. Het ene kind vindt het namelijk fijn om online te oefenen, terwijl een ander kind liever oefent vanuit een boek. Door verschillende producten aan te bieden, proberen wij aan de wensen van ieder kind te voldoen.

Junior Einstein wordt dagelijks gebruikt!

We zien dat mensen graag gebruik maken van onze producten en diensten. Wekelijks oefenen meer dan 100.000 kinderen met onze websites en worden miljoenen vragen gemaakt. Dagelijks worden onze oefenboekjes besteld door scholen, bijlescentra en ouders.


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies