JE Leerdoelen

Junior Einstein vernieuwd

We zijn de afgelopen 2 jaar weer erg hard aan het werk geweest om de hele site te verbeteren. Sinds begin 2016 zijn we bezig geweest om Junior Einstein van drupal om te werken naar een ander framework. Deze eerste ombouw was gereed rond april 2017. Sindsdien hebben we erg hard gewerkt om een aantal belangrijke verbetering door te voeren. Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover en hebben we een nieuwe versie van Junior Einstein live gezet. Onder andere de volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

1. Specials
We hebben nu de mogelijkheid om een oefening te beginnen met een beeldvullende illustratie. Aan de lijst met oefeningen is niet te zien wanneer het om een special gaat. Het verschijnen van een special is dus iedere keer een echte verrassing voor een leerling. Hieronder zie je een voorbeeld van een special:
 

 

2. Video's, Werkbladen en ondersteunende materialen
We hebben ook de mogelijkheden om video's, werkbladen en materialen te publiceren veel gemakkelijker voor onszelf gemaakt. Onze redacteuren kunnen nu met het grootste gemak nieuw leermateriaal publiceren en koppelen aan bestaand leermateriaal. Ook hebben we de manier waarop we de leermaterialen kunnen indelen veel overzichtelijker gemaakt. Hieronder enkele voorbeelden.

Categorie met werkbladen. Honderden werkbladen duidelijk geordend en gemakkelijk filterbaar.

 

materiaal.png

Categorie met leermaterialen. Handig om naast een oefening als referentie te houden.

 

materiaal2.png

Een leermateriaal met duidelijk uitgelegd wat de inhoud van het materiaal is en waarvoor het gebruikt kan worden. Onder het leermateriaal staan links naar gerelateerde oefeningen, artikelen, werkbladen of video's. Zo heb je snel een overzicht van wat we allemaal nog meer hebben aan gerelateerd educatief materiaal hebben.

 

We hebben met ons team enorm veel ideeën voor nieuw leermateriaal. In de komende maanden gaan we de nieuwe mogelijkheden van Junior Einstein optimaal benutten. Houd dus de nieuwe secties in de gaten. Wil je snel zien wat we als laatste hebben toegevoegd dan kun je dat ook gemakkelijk zien via het menu 'Nieuw'. 

'Nieuw' - in 1 overzicht al het laatst toegevoegde materiaal

Veel leerplezier en we hopen je vaak terug te zien bij junioreinstein.nl.


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies