JE Leerdoelen

Ik wil een schoollicentie bestellen, wat is de procedure?

Online leeromgeving

Wanneer je al een account hebt (gehad), kun je heel gemakkelijk een schoollicentie bestellen via de website. Log hiervoor in op de website en ga in het uitklapmenu naar ‘Abonnement’. Je vindt hier onder ‘Abonnement op online oefenen’ de knop ‘Meer informatie’. Via dit scherm kun je nieuwe accounts bestellen. 

Wanneer je nog geen account hebt, kun je ons mailen op info@junioreinstein.nl. Om de schoollicentie in orde te maken, hebben wij de volgende gegevens nodig: 

  • het e-mailadres waarop het schoolaccount mag komen te staan; 
  • het aantal benodigde leerlingaccounts; 
  • de adresgegevens van de school; 
  • in het geval van een school het BRIN-nummer; 
  • het factuuradres; 
  • een eventueel e-mailadres waar een kopie van de factuur naartoe mag. 

Wij hanteren voor scholen een andere prijsstelling dan voor zelfstandig gevestigd remedial teachers, bijlesbureaus en logopedisten. Meer informatie over de prijsstelling is te vinden op onze website.

Voor scholen geldt een minimale afname van 30 leerlingaccounts, in alle andere gevallen geldt een minimale afname van 5 leerlingaccounts. Accounts voor leerkrachten en/of begeleiders zijn gratis. Om met een leerkrachtaccount werkbladen en materialen te kunnen downloaden, heb je een werkbladenlicentie nodig.

Premium werkbladencollectie

Wanneer je al een account hebt (gehad), kun je heel gemakkelijk een werkbladenlicentie bestellen via de website. Log hiervoor in op de website en ga in het uitklapmenu naar ‘Abonnement’. Je vindt hier onder ‘Abonnement op werkbladen’ de knop ‘Meer informatie’. Via dit scherm kun je accounts bestellen voor de werkbladen.

Om een licentie te bestellen voor de werkbladen, kun je het formulier op onze website invullen. Wij proberen je aanvraag binnen twee werkdagen te controleren. Zodra deze is goedgekeurd, ontvang je van ons een e-mail met de factuur en de inloggegevens. 

Kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail naar info@junioreinstein.nl met je vraag en we beantwoorden het binnen één werkdag.

 


© Junior Einstein BV 2012-2023 - Privacy verklaring - Cookies