JUNIOREINSTEIN.NL

Stopt mijn abonnement automatisch?

Betaling via Ideal

Wanneer je betaalt met iDeal wordt er een machtiging meegegeven, om het abonnement na de looptijd automatisch maandelijks te verlengen. Hiervoor hanteren we een aantrekkelijk korting, dat aanmerkelijk lager ligt dan de oorspronkelijke prijs per maand. Je wordt iedere maand minimaal een week voor de incassodatum per e-mail op de hoogte gebracht van de verlenging en het te incasseren bedrag. Je kunt deze automatische verlenging ieder moment uitzetten via het onderdeel ‘Abonnement’ in je ouderaccount. 

Heb je de automatische verlenging uitgeschakeld, maar wil je toch dat het abonnement weer automatisch verlengd wordt? Ga hiervoor in het ouderaccount naar ‘Bankgegevens’ onder ‘Mijn Account’. Je moet hiervoor 1 cent overmaken via iDeal. Jouw rekeningnummer wordt dan toegevoegd voor de automatische maandelijkse verlenging.Overige betaalwijzen

Wanneer je hebt betaald met een andere betaalwijze dan iDeal stopt je abonnement aan het eind van de looptijd. Je wordt per e-mail ruim van tevoren gewaarschuwd als jouw abonnement bijna afloopt. Via het ouderaccount kun je een nieuw oefenpakket bestellen. De looptijd hiervan wordt bij het bestaande abonnement opgeteld. Bijvoorbeeld: je hebt een abonnement tot en met 31 juli 2021 en je bestelt op 2 juli 2021 een extra jaar. De nieuwe einddatum wordt dan 31 juli 2022.