JUNIOREINSTEIN.NL

Ik wil voor het eerst bestellen. Hoe werkt dat?

Het bestellen van een online oefenpakket is snel en eenvoudig. Na slechts vijf simpele stappen kan jouw kind aan de slag met de online oefeningen.

 
Bestelproces Junior Einstein
1
Bepaal welk pakket je wilt bestellen
 

Op de bestelpagina kies je het aantal kinderen en de looptijd. De prijs wordt automatisch berekend. Met de oranje knop ‘Bestel nu’ ga je naar het volgende scherm.

Let op: het is het meest voordelig om voor een langere periode te bestellen. Bovendien hebben we een niet goed geld terug garantie. Je kunt binnen 14 dagen per mail kenbaar maken dat je het abonnement wilt stopzetten. Je krijgt dan je geld terug. 

Nog niet zeker voor hoeveel kinderen je wilt bestellen? Je kunt gedurende de looptijd van het abonnement altijd extra accounts bijbestellen.

2
Maak jouw gratis ouderaccount en kies de gewenste betaalwijze
 

In dit scherm maak je het gratis ouderaccount aan. Met dit account krijg je toegang tot de omgeving voor ouders. Hier vind je tal van functionaliteiten, waaronder de rapportages, het klaarzetten van weektaken en het beheer van het abonnement. 

Nadat we de betaling hebben ontvangen krijg je de mogelijkheid om het aantal bestelde accounts voor jouw kinderen te maken. De kinderen loggen hiermee in om te oefenen.

3
Betaal het oefenpakket
 

Je wordt via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de door jou gekozen betaalmethode. Nadat je de betaling succesvol hebt afgerond ga je automatisch weer naar de website van Junior einstein. Je ontvangt ook een e-mail met de accountgegevens en een link naar de pagina ‘Snel aan de slag’ voor particulieren.

4
Maak account(s) voor jouw kinder(en)
 

In dit scherm maak je accounts aan voor je kinderen. Het is belangrijk dat iedereen (zowel de ouders als de kinderen) iedere keer als ze naar de website gaan, inloggen op hun eigen account. Zo worden alle behaalde resultaten, verdiende plaatjes en medailles bij het goede account weggeschreven. 

We raden je aan om direct na het bestellen kindaccounts aan te maken, maar dit hoeft niet direct. Als je inlogt op het ouderaccount kun je onder ‘Gebruikers’ altijd kindaccounts aanmaken en beheren. 

5
Oefenen maar!
 

Jouw kind kan nu direct gaat oefenen met het eigen kindaccount. Je kunt met het kindaccount onbeperkt oefenen met alle groepen, vakken en oefeningen.