JE Leerdoelen

Leerlingen toevoegen

Als je een gebruikersgroep hebt aangemaakt kun je accounts voor de leerlingen in die groep maken. Je komt in de overzichtspagina van de groep met daarin de groene knop 'Voeg nu de eerste leerling toe'. Deze opent onderstaand scherm.

 

Kies nu een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de leerling. Let op: de gebruikersnaam moet uniek zijn. Is de door jou ingevoerde gebruikersnaam al in gebruik, dan krijg je daarvan een melding en moet je een andere gebruikersnaam kiezen. Aan het wachtwoord stellen we niet veel eisen. Optioneel kun je de voor- en achternaam van de leerling invoeren. Deze krijg je dan te zien in de overzichten van jouw groep. Als je niets invult zie je daar de gebruikersnaam. Tot slot kies je het leerjaar van de leerling. Dat kan hetzelfde zijn als de naam van de gebruikersgroep, maar dat hoeft niet. Denk bijvoorbeeld aan gecombineerde klassen met meerdere leerjaren.

Als je op opslaan klikt, wordt het account van de leerling opgeslagen en kun je in het lege formulier een nieuw leerlingaccount aanmaken. Ga zo door totdat je alle leerlingen hebt toegevoegd. Met de knop terug ga je naar het overzicht van de gebruikersgroep.


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies