JE Leerdoelen

Leerkrachten toevoegen

Om andere leerkracht ook toegang te geven tot Junior Einstein, moet je voor deze leerkracht een account aanmaken. Hiervoor ga je naar 'Leerkrachten', dit vind je onder in het uitklapmenu 'Gebruikers'. Je klikt hier op de knop ‘Nieuwe leerkracht toevoegen’. Let op: alleen (mede)beheerders van de school en leerkrachten met de juiste rol kunnen een nieuwe leerkracht toevoegen. Je vult het e-mailadres van de betreffende leerkracht in en je kunt eventueel een voornaam en achternaam noteren. Vervolgens kies je het profiel: leerkracht of leerkracht met onbeperkte rechten. Een leerkracht met onbeperkte rechten is in feite medebeheerder van het schoolaccount.

 

Als je het profiel ‘Leerkracht’ kiest, kom je uit in onderstaand scherm. Je kunt hier rollen toekennen aan de leerkracht. Met deze rollen kunnen leerkrachten leerlingen, leerkrachten en gebruikersgroepen beheren.

Let op: een nieuwe leerkracht kan altijd een nieuwe gebruikersgroep met nieuwe leerlingen aanmaken. Wil je dat de leerkracht toegang heeft tot een bestaande gebruikersgroep? Dan moet de (mede)beheerder of een leerkracht met de rechten voor gebruikersgroepen deze leerkracht koppelen aan de gewenste gebruikersgroep.


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies