JE Leerdoelen

Wat kost een schoollicentie?

Prijs voor scholen

De prijs voor een schoollicentie van Junior Einstein is € 11,35 (we werken niet met kortingen) per leerling per schooljaar (met een minimumafname van 30 leerlingaccounts). Dit geeft toegang tot het volledige online aanbod van Junior Einstein exclusief de Premium Werkbladencollectie. Je betaalt alleen voor de accounts die je gebruikt en hoeft dus niet voor de hele school te bestellen. Accounts voor leerkrachten zijn gratis. Alleen scholen met een geldig BRIN-nummer kunnen van dit aanbod gebruik maken.

Om een licentie te bestellen of aan te passen, kun je mailen naar info@junioreinstein.nl.

 

Prijs voor zelfstandig gevestigd remedial teachers, bijlesbureaus en logopedisten

Zelfstandig gevestigd remedial teachers, bijlesbureaus en logopedisten kunnen een licentie afsluiten voor € 275,00 per jaar, dit is inclusief 5 leerlingaccounts. Extra leerlingaccounts kosten € 30,00 per jaar. Accounts voor leerkrachten/begeleiders zijn gratis.

Om een licentie te bestellen of aan te passen, kun je mailen naar info@junioreinstein.nl.

 

Prijs voor de werkbladenlicentie

Het starttarief voor de werkbladenlicentie is € 300,00 per jaar, dit is inclusief één account en geeft dus recht op maximaal 1800 downloads per jaar. Ieder extra account kost € 60,00 en geeft ook recht op 150 downloads per maand (= maximaal 1800 downloads per jaar).

Je kunt de werkbladenlicentie via de website bestellen. Mocht je er niet uitkomen, kun je ons altijd mailen op info@junioreinstein.nl


© Junior Einstein BV 2012-2024 - Privacy verklaring - Cookies