Content Creator

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een terugbelverzoek bij Lotte Hannink. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt hbo-/wo-werk- en -denkniveau
Je hebt werkervaring in het primair onderwijs
Je hebt kennis van vakdidactiek, leerlijnen en kerndoelen
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Je hebt oog voor detail en vormgeving
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
Je bent een aanpakker en neemt initiatief

Wat bieden we?

€2.400 - €3.200 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Deels thuiswerken in overleg
Reiskostenvergoeding
Werkplek op het kantoor in Enschede
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Concepten voor onze eigen leerlijnen uitdenken
Concepten in diverse leermiddelen vertalen
Werkbladen, werkboeken, lesbrieven en (online) oefeningen ontwikkelen
Werk van collega's redigeren
header

Vacature

Bij Junior Einstein werk je mee aan de ontwikkeling van leer- en oefenmaterialen, die zowel digitaal als via werkbladen en werkboeken wordt aangeboden. Ook ontwikkel je samen met collega's onze eigen leerlijn voor verschillende vakken, zodat kinderen op de basisschool op een goede en verantwoorde manier kunnen oefenen met de leerdoelen.

Als Content Creator heb je voldoende ervaring met en kennis van het primair onderwijs, ben je goed op de hoogte van vakdidactiek en kun je deze kennis gemakkelijk toepassen in de content die je ontwikkelt. Verder heb je uitmuntende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Behalve inhoudelijke kennis heb je ook oog voor vormgeving, zodat je producties een aantrekkelijke en heldere layout krijgen, waar kinderen en leerkrachten graag mee werken. Je bent nauwkeurig en voorkomt fouten door gedegen te werk te gaan en daar waar nodig de samenwerking te zoeken. Verder ben je een aanpakker en neem je initiatief wanneer dit nodig is.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag ontwikkelen we de content van Junior Einstein samen verder met jou. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Je werkt op ons nieuwe kantoor in Enschede en kunt een dag in de week thuiswerken, op de nieuwe laptop die je van ons krijgt.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van het Junior Einstein team? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.