Werken bij Junior Einstein

Redacteur Educatieve Content Primair Onderwijs

Enschede
32 tot 40 uur
Solliciteer direct

Wat vragen we?

Minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring/affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt kennis van vakdidactiek, leerlijnen en kerndoelen
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Je beschikt over een goed gevoel voor kwaliteit en verbetering
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je hebt affiniteit met onze producten

Wat bieden we?

€2.400,00 - €3.200,00 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van concepten voor methodes
Het zelf vertalen van de concepten in leermiddelen
Teksten schrijven en oefeningen ontwikkelen
Redigeren en het aansturen van het werk van collega's

Vacature

Als redacteur bij Junior Einstein werk je aan de ontwikkeling van nieuwe leer- en oefenstof, die zowel digitaal als via werkbladen en boeken wordt aangeboden. Je ontwikkelt nieuwe methodes die passen bij de leerlijnen van het primair onderwijs. Je hebt voldoende ervaring met en kennis van het primair onderwijs, bent goed op de hoogte van vakdidactiek en kunt deze kennis gemakkelijk toepassen in de content die je ontwikkelt. Behalve inhoudelijke kennis heb je ook oog voor vormgeving, zodat je producties een aantrekkelijke, heldere layout krijgen, waar leerlingen en leerkrachten graag mee werken. Je bent nauwkeurig en voorkomt fouten door gedegen te werk te gaan en daar waar nodig de samenwerking te zoeken.

Werken bij Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via onze websites en verschillende oefenboeken kunnen kinderen uit het primair onderwijs op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites van Nederland met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Junior Einstein is gevestigd in Enschede en opgericht in 2009. Inmiddels werken we met 10 vaste medewerkers. Het bedrijf groeit enorm en we hebben veel plannen voor nieuwe producten en diensten. Daarom zijn we op zoek naar verschillende enthousiaste en gemotiveerde collega’s die niet vies zijn van een goede bedrijfsborrel op zijn tijd.