Bijbaan Student Developer

Enschede
8 - 16 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau
Je programmeert hobbymatig en/of volgt een ICT-studie
Je hebt basiskennis van PHP
Je kent Symfony, HTML en (S)CSS
Je hebt affiniteit met het (primair) onderwijs
Je wilt graag leren en jezelf ontwikkelen
Je werkt zelfstandig, maar werkt ook graag met anderen samen
Je bent enthousiast en gemotiveerd
Je durft vragen te stellen

Wat bieden we?

€ 14,00 per uur
Mooie doorgroeimogelijkheden
8 tot 16 uur per week
Zelf in te plannen werkuren tijdens werkdagen
Werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Het bouwen van Math Models voor online oefeningen in ons oefenplatform
Kleine programmeertaken afgestemd op jouw kennisniveau oppakken
Onze applicaties verder ontwikkelen met het Developersteam
Jezelf en jouw programmeerskills verder ontwikkelen
header

Vacature

Tijdens je bijbaan als Student Developer ga je het developersteam helpen met het verder ontwikkelen van onze applicaties en pak je in eerste instantie kleine programmeertaken op. Je zult gaan beginnen met het bouwen van Math Models. Met deze modellen kunnen jij en jouw collega's nieuwe online oefeningen toevoegen aan onze oefenplatformen. De MathModels waaraan je werkt, stemmen we samen af op jouw kennisniveau. Daarnaast houden we rekening met jouw interesses en kwaliteiten. Er is dus ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën.

Voor deze bijbaan is het belangrijk dat je basiskennis van programmeren en code schrijven (in PHP) bezit, bereid bent om uitdagingen aan te gaan en graag wilt leren. Verder vind je het tof om mee te werken aan het optimaliseren en verder ontwikkelen van onze online oefenplatformen, zodat je een steentje bijdraagt aan het creëren van goed online onderwijs voor kinderen op de basisschool. Je kunt goed zelfstandig te werken, maar zoekt ook de samenwerking op en stelt vragen wanneer dit nodig is. 

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag maken we van Junior Einstein een nóg groter succes samen met jou! Er is een werkplek voor jou op ons nieuwe kantoor in Enschede. Je hebt de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen, zodat het werken bij Junior Einstein perfect naast jouw studie past. Naast werken vinden we het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren, daarom organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en etentjes.

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om naast je studie bij ons te werken? Mail dan je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 735.000 oefenvragen, 19.900 uitlegvideo's en 20.400 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 30 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.