Bijbaan Duitstalige Content Creator

Enschede / Münster
12 - 24 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je bent hbo of wo student
Je hebt uitmuntende kennis van de Duitse taal
Je hebt ervaring/affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je kunt goed omgaan met repetitief werk

Wat bieden we?

€ 12,- per uur
12 tot 24 uur per week
Zelf in te plannen werkuren tijdens werkdagen
Werkplek op ons kantoor in Enschede of in Münster
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Werkbladen, oefeningen en video's ontwikkelen voor Max Klug
Online content op Max Klug nakijken en verbeteren
Collega's ondersteunen bij de uitvoering van de lopende projecten
header

Vacature

Tijdens je bijbaan als Duitstalige Content Creator ga je het team helpen met het ontwikkelen van content op ons Duitse oefenplatform Max Klug. Je gaat zelf bezig met het ontwikkelen van online oefeningen, het maken van werkbladen of het opnemen van uitlegvideo's. Tevens ondersteun je jouw collega's bij de uitvoering van de lopende projecten. Bijvoorbeeld door de educatieve inhoud na te kijken en te verbeteren waar nodig. Een kijkje nemen op onze Duitse oefenwebsite? Kijk dan op www.maxklug.de.

Voor deze bijbaan vinden we het belangrijk dat je goede kennis hebt van de Duitse taal en affiniteit hebt met het (Duitse) primaire onderwijs. Ook zien we graag dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail en vormgeving hebt. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken, maar zoek je ook de samenwerking op wanneer dit nodig is. Je bent iemand die van aanpakken houdt, initiatief neemt en goed kan omgaan met repetitieve werkzaamheden.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag maken we van Max Klug een groot succes samen met jou! Er is een werkplek voor jou op ons nieuwe kantoor in Enschede of op ons kantoor in Münster. Het is maar net wat voor jou het makkelijkst is. Je hebt de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen, zodat het werken bij Max Klug perfect naast jouw studie past. Naast werken vinden we het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren, daarom organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en etentjes.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om naast je studie bij ons te werken? Mail dan je vraag naar lotte@maxklug.de.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 635.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 12.800 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 25 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.