UX/UI Designer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond
Je hebt 2 jaar werkervaring als UX/UI Designer
Je bent bekend met tools als Figma, Sketch, Hotjar en Adobe Creative Cloud suite
Je hebt enige kennis van HTML, CSS, Javascript en front-end frameworks
Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
Je hebt oog voor user interface- / visual design
Je neemt op de gepaste momenten initiatief
Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het werken in teamverband ook fijn
Je hebt een helder portfolio waarin een goed gevoel voor visueel ontwerp uitspringt

Wat bieden we?

Tot € 3.600,- bruto, afhankelijk van je ervaring
20 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Meedenken over het UX/UI design
Het design op een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier uitwerken
Jouw designs vertalen naar diverse platformen
Werken in een team met Developers en Content Creators
header

Vacature

Als UX/UI Designer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platformen van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst de rest van Europa. Als Designer werk je nauw samen met Developers en Content Creators om prachtige producten op te leveren en onze oefenwebsites en apps naar een hoger niveau te tillen. Je denkt mee over het design van verschillende applicaties en je werkt dit daarna op een gestructureerde manier uit. Je werkt in een scrum team en spart met collega’s zodat jouw designs er strak uit komen te zien en als gebruiksvriendelijk worden ervaren door kinderen, leerkrachten en ouders.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond. Tools zoals Figma, Sketch, Hotjar en Adobe Creative Cloud suite zijn jou bekend en je beschikt bij voorkeur over kennis van HTML/CSS/Javascript/designsystems en/of front-end frameworks. Hierdoor heb je kennis van zaken en kun je op gepaste momenten initiatief nemen om zo waardevolle bijdrages te leveren. Verder ben je creatief en kun je zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag werken we met jou samen om de gebruiksvriendelijkheid en het design van de oefenwebsites en apps van Junior Einstein nog strakker te maken. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 20 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Je werkt op een nieuwe MacBook Pro en je krijgt een fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede. Je kunt ook een dag in de week thuiswerken als je dat prettig vindt. 

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om als Designer bij ons te werken? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie, portfolio en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 735.000 oefenvragen, 19.900 uitlegvideo's en 20.400 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 30 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.