HR medewerker & Office manager

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Bel Lotte Hannink (+31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde hbo-studie in de richting van HRM
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
Je bent communicatief vaardig
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs
Je bent zelfstandig, integer en betrouwbaar
Je neemt initiatief en zet graag een stap extra
Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel

Wat bieden we?

€ 2.300 - € 2.800 bruto per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook
Reiskostenvergoeding
Fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Je ondersteunt jouw naaste HR collega op afstand
Je bent betrokken bij werving- en selectieprocedures
Je beantwoordt HR vragen vanuit medewerkers
Je past het HR beleid toe in de dagelijkse gang van zaken op kantoor
Je regelt de onboarding van nieuwe medewerkers
Je regelt praktische zaken op kantoor
Je doet administratieve werkzaamheden
header

Vacature

Als HR medewerker en Office manager sta je voor de (nieuwe) medewerkers van Junior Einstein klaar. In deze functie wordt HR en office management gecombineerd in het verlengde van elkaar. Je bent het aanspreekpunt op kantoor, past het HR beleid toe en bent betrokken bij het werving-, selectie- en onboarding proces. Daarnaast ben je bereid om een stap extra te zetten. Je vindt het dan ook niet erg om zowel het water voor onze groene Einsteiners (de planten) als de vrijdagmiddagborrel voor onze echte Einsteiners te initiëren en te verzorgen.

Naast een afgeronde studie op het gebied van HRM op hbo-niveau, heb je affiniteit met het basisonderwijs en heb je uitmuntende kennis van de Nederlandse taal. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een hands-on mentaliteit en neemt gemakkelijk initiatief. Als persoon ben je zelfstandig, integer en betrouwbaar en werk je het liefst nauwkeurig en gestructureerd.

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag voegen we je toe aan ons team. We bieden jou een toffe baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en hecht team. Je krijgt een fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede waar je mag werken op de nieuwe MacBook die je van ons krijgt.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.