DTP'er

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Bel Lotte Hannink (+31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde DTP/Grafische opleiding op minimaal mbo-niveau 4
Je kunt een stap vooruit denken
Je hebt werkervaring met Adobe CC (Photoshop, InDesign, Illustrator)
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
Je neemt initiatief en bent bereid een stap extra te zetten
Je hebt een portfolio dat een goed beeld geeft van jouw kwaliteiten

Wat bieden we?

€ 2.000 - € 2.500 bruto per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook
Reiskostenvergoeding
Deels thuiswerken in overleg
Fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Je verzorgt de opmaak en vormgeving van werkboeken en werkbladen
Je maakt werkboeken drukklaar
Je verzorgt het beeldmateriaal op onze websites en social media
Je bewaakt onze huisstijl in alle content die je maakt
Je helpt collega’s met vragen over Adobe CC
header

Vacature

Als DTP'er bij Junior Einstein werk je aan de opmaak en vormgeving van werkboeken, werkbladen en ander ondersteunend materiaal. Je bewaakt hierbij onze huisstijl. Verder werk je aan de ontwikkeling van werkboeken en maak je deze drukklaar. Hierbij houd je rekening met onze doelgroep. Daarnaast werk je samen met collega’s aan het beeldmateriaal op onze websites en posts op social media. Tot slot ben je als Adobe CC expert bereid om collega’s te helpen met vragen over Photoshop, Illustrator en InDesign en geef je hen goede adviezen geven over vormgevingsvraagstukken. 

Naast dat je een DTP/Grafische opleiding op mbo-niveau hebt afgerond, heb je affiniteit met het basisonderwijs en onze doelgroep. Je kunt een stap vooruit denken en bent ook bereid om een stap extra te zetten. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met collega’s. Tot slot werk je gestructureerd en nauwkeurig. Dit zien we ook graag terug in jouw portfolio. 

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag ontwikkelen we samen met jou nieuwe materialen voor Junior Einstein. We bieden jou een nagenoeg stressvrije baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en hecht team. Je mag een dag in de week thuiswerken, de rest van de tijd werk je op ons nieuwe kantoor in Enschede op de nieuwe laptop die je van ons krijgt. 

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van het Junior Einstein team? Bel dan Lotte op +31 854014358 of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie, cv en portfolio. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.