Financieel Administratief medewerker

Enschede
8 - 12 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Bel Lotte Hannink (+31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en je kunt een stap vooruit denken
Je hebt een financieel-administratieve opleiding afgerond
Je hebt kennis en ervaring met het boekhoudprogramma Visma
Je beheerst de Nederlandse taal goed
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je bent integer en betrouwbaar
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig

Wat bieden we?

€ 2.000 - € 2.500 bruto per maand (o.b.v. 40-urige werkweek)
8 tot 12-urige werkweek
23 vakantiedagen (naar rato)
Reiskostenvergoeding
Fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Je houdt de (eenvoudige) boekhouding van enkele bv’s bij
Je verwerkt declaraties en bestellingen zorgvuldig
Je controleert en verstuurt de facturen voor de grotere klanten
Je doet kleine administratieve taken
header

Vacature

Als administratief financieel medewerker voor 8 tot 12 uur per week bij Junior Einstein zorg je er voor dat de financiën van Junior Einstein en enkele andere bv’s inzichtelijk worden en blijven. Je hebt ervaring met het boekhoudprogramma Visma, waardoor je de boekhouding zorgvuldig bij kunt houden. Je hebt een financieel-administratieve achtergrond, waardoor je weet wat je doet en ook een stapje vooruit kunt denken. Daarnaast heb je minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed.

Door deze skills verwerk je declaraties en bestellingen zorgvuldig. Je controleert, verstuurt en beheert daarnaast de facturen voor onze grotere klanten. Hierin stel jij je integer en betrouwbaar op. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om samen met collega’s op kantoor te werken. Tot slot vind je het geen probleem om andere, kleinere administratieve taken op te pakken wanneer dit nodig is.

Zie jij jezelf als administratief financieel medewerker parttime bij ons werken? Fijn! We voegen je graag toe aan ons team! We bieden jou een nagenoeg stressvrije en zelfstandige baan voor 8 tot 12 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Er is voor jou een fijne plek op ons nieuwe kantoor in Enschede gereserveerd. 

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van het Junior Einstein team? Bel dan Lotte op +31 854014358 of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.