Werken bij Junior Einstein

Junior of Medior PHP Developer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring met Symfony en Doctrine
Je hebt kennis van jQuery
Je hebt veel interesse in je vakgebied
Je spreekt Nederlands
Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband
Je bent leergierig
Je kunt initiatief nemen
Je hebt een oplossingsgerichte mindset
Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken

Wat bieden we?

€2.400 - €3.400 bruto p/m
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Münster of Enschede

Wat ga je doen?

Onderhouden en verbeteren van bestaande en nieuwe online applicaties
Bedenken van nieuwe functionaliteiten voor onze online applicaties
Nieuwe functionaliteiten samen met het team implementeren

Vacature

Als Junior of Medior PHP Developer bij Junior Einstein en Max Klug werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platforms van Nederland en binnenkort ook van Duitsland en België. Doordat het bedrijf groeit, zijn we momenteel aan het uitbreiden door oefenwebsites voor België (www.junioreinstein.be) en Duitsland (www.maxklug.de) te ontwikkelen.

Als Junior of Medior PHP developer werk je mee aan het onderhouden en het verbeteren van de bestaande en de nieuwe oefenwebsites. Ook krijg je de ruimte om mee te denken over nieuwe functionaliteiten. Samen met het team ga je deze nieuwe functionaliteiten implementeren. Als persoon ben je leergierig, kun je goed in een team samenwerken, neem je initiatief en kun je ook zelfstandig werken. Verder spreek je Nederlands, heb je veel interesse in je vakgebied en neem je kennis en ervaring met Symfony, Doctrine en jQuery mee.

We bieden een leuke en interessante baan (32-40 u/pw) voor minimaal 12 maanden in een informeel en gezellig team. Bij goed functioneren is verlenging van het contract vanzelfsprekend. Verder krijg je van ons een nieuwe MacBook Pro en mag jij zelf bepalen of je thuis wilt werken of op één van onze kantoren in Münster of Enschede.

Herken jij je in het geschetste profiel en wil jij ons team komen versterken? Reageer dan op deze vacature! Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar lotte@junioreinstein.nl

Over Junior Einstein en Max Klug

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Het bedrijf is flink gegroeid door het aanbod uit te breiden naar Duitsland en België. In Duitsland is recentelijk de dochteronderneming Max Klug (www.maxklug.de) opgericht met een oefenwebsite voor kinderen uit het Duitse primaire onderwijs. Voor België is er ook een eigen oefenwebsite van Junior Einstein (www.junioreinstein.be) ontwikkeld.

Via onze oefenwebsites, verschillende oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk hebben is een tweede kantoor voor Max Klug in Münster, Duitsland geopend. Inmiddels werken we met 15 vaste medewerkers. Het bedrijf blijft groeien en we hebben nog veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten in de toekomst. Daarom zoeken we geregeld naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die willen meewerken aan onze oefenwebsites voor Nederland, België en Duitsland. 

Junior Einstein en Max Klug bieden een nagenoeg stressvrije werkplek op één van onze kantoren in Münster of Enschede. We zijn een gezellig team en houden van een grapje tussen het werk door. Op onze kantoren hangt een informele werksfeer waarin je jezelf kunt zijn. Als team vinden we het belangrijk om behaalde doelen samen te vieren. Dit doen we dan ook geregeld tijdens een werkborrel of een etentje.