Medior PHP Developer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als PHP Developer
Je hebt ervaring met Symfony, Doctrine en MySQL
Je hebt ervaring met PHP8, Redis en AWS
Je hebt ervaring met HTML, (S)CSS en Javascript (jQuery)
Je hebt ervaring met het ontwerpen van databases
Ervaring met React is een pré
Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is
Je bezit goede communicatieve vaardigheden
Je hebt een passie voor leren en jezelf ontwikkelen

Wat bieden we?

Tot € 3.700,- bruto, afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Hoogwaardige webapplicaties ontwikkelen en onderhouden met collega-developers
Actief meedenken over de architectuur en technische oplossingen
Implementeren van nieuwe functionaliteiten en het verbeteren van bestaande systemen
Jouw skills naar een hoger niveau tillen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen
header

Vacature

Als Medior PHP Developer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platformen van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst van de rest van Europa. Wil jij jouw programmeerskills inzetten en daarmee bijdragen aan goed en verantwoord digitaal basisonderwijs?

Bij Junior Einstein houden we ons bezig met zowel het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten, als het verbeteren en onderhouden van onze educatieve applicaties. Jij als Medior PHP Developer gaat samen met collega-developers, designers en content creators aan de slag om onze oefenplatformen naar een hoger niveau te tillen. Je denkt proactief mee over de architectuur en technische oplossingen om onze platformen optimaal te laten presteren. Ook heb je een passie voor leren en wil je jezelf en jouw programmeervaardigheden verder ontwikkelen. 

Zie je deze functie als de volgende stap in jouw carrière? 

Mooi! We ontwikkelen met jou graag nieuwe functionaliteiten voor Junior Einstein. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden. Je wordt onderdeel van een informeel, enthousiast en gedreven team en krijgt een moderne en rustige werkplek in de 'developerstuin' op ons gloednieuwe kantoor. We bouwen hier mooie dingen waar we écht achter staan in ons eigen tempo, zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Ook kun je, mocht je dat prettig vinden, een dag in de week thuiswerken op de nieuwe MacBook die je van ons krijgt. 

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om als Developer bij ons te werken? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je overtuigd dat dit de nieuwe stap in jouw carrière is? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en wellicht een potje pool!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 735.000 oefenvragen, 19.900 uitlegvideo's en 20.400 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 30 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.