Werken bij Junior Einstein

PHP Developer

Enschede
32 tot 40 uur
Solliciteer direct

Wat vragen we?

HBO werk- en denkniveau
Ruime ervaring met Symfony en Doctrine
Kennis van jQuery is een pré
Zelfstandige, gemotiveerde werkhouding waarin initiatief getoond wordt

Wat bieden we?

€2.500 - €4.500 bruto p/m
40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken

Wat ga je doen?

Bedenken en/of implementeren nieuwe functionaliteiten voor onze online applicaties.
Onderhoud van bestaande online applicaties.
Uitbreiden/opzetten van geautomatiseerde testen.

Vacature

Als PHP Developer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platforms van Nederland. Je zorgt voor het onderhoud en de verbeteringen aan de bestaande sites. Ook denk je mee over nieuwe functionaliteiten en implementeert die ook. 

We bieden een leuke en interessante baan (32-40 u/pw) voor minimaal 12 maanden. Bij goed functioneren is verlenging vanzelfsprekend. Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan voor 1 februari 2021 op deze vacature. We verzoeken je alleen te solliciteren als je aan het profiel voldoet.

Werken bij Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via onze websites en verschillende oefenboeken kunnen kinderen uit het primair onderwijs op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites van Nederland met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Junior Einstein is gevestigd in Enschede en opgericht in 2009. Inmiddels werken we met 10 vaste medewerkers. Het bedrijf groeit enorm en we hebben veel plannen voor nieuwe producten en diensten. Daarom zijn we op zoek naar verschillende enthousiaste en gemotiveerde collega’s die niet vies zijn van een goede bedrijfsborrel op zijn tijd.