Werken bij Junior Einstein

Online marketeer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt een studie in de richting van Marketing & Communicatie gevolgd
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Goede beheersing van de Duitse taal zou een heel groot pluspunt zijn
Je hebt veel ervaring met Adobe programma's
Je hebt kennis van SEO, SEA en Google Analytics
Je hebt ervaring met vormgeving en het maken van pakkende posts
Je hebt ervaring met e-mail marketing
Je hebt affiniteit met het onderwijs
Je werkt zelfstandig en nauwkeurig
Je hebt oog voor detail en een goed gevoel voor opmaak en vormgeving
Je neemt initiatief en komt met goede ideeën voor campagnes

Wat bieden we?

€2.400,00 - €3.200,00 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Strategische campagnes voor onze producten bedenken en uitvoeren
E-mail marketing verder opzetten en uitvoeren
Social media kanalen optimaliseren en voorzien van regelmatige updates
Aantrekkelijke teksten, posts, nieuwsbrieven en mails schrijven

Vacature

Als Online Marketeer werk je bij ons mee aan het uitbreiden van één van de meest gebruikte educatieve platforms van Nederland en binnenkort van België en Duitsland. Bij ons krijg je veel vrijheid om jouw eigen ideeën op tafel te leggen en uit te voeren. Je gaat je bij ons bezig houden met het opzetten van campagnes voor onder andere onze oefenwebsites, oefenboeken, ander leermateriaal en prentenboeken. Ook ga je je bezig houden met e-mail marketing en optimaliseer je onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Je zorgt voor aantrekkelijke teksten en posts en komt met goede ideeën voor campagnes.

Als online marketeer heb je naast affiniteit met online marketing, ook affiniteit met het onderwijs. Je werkt nauwkeurig en hebt ook voor detail en vormgeving. Je denkt strategisch en komt met goede ideeën voor marketingcampagnes en e-mail marketing waarna je vervolgens deze ideeën gaat uitvoeren. Verder ben je enthousiast, neem je initiatief en heb je creatieve ideeën en oplossingen.

We bieden jou een nagenoeg stressvrije en uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week in een informeel en gezellig team. Er is voor jou een werkplek op het kantoor in Enschede, maar in overleg is deels thuiswerken ook mogelijk. Ook krijg je een nieuwe Macbook Pro van ons, waardoor je nog gemakkelijker door je werkuren vliegt.

Zie jij jezelf in het geschetste profiel en wil jij samen met het team ervoor zorgen dat Junior Einstein net zo'n succes in België en Duitsland wordt als in Nederland? Reageer dan op deze vacature! Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar lotte@junioreinstein.nl.

Wie wij zijn

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.