Marketingstrateeg en Campagnemanager

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau
Je hebt een studie in de richting van Marketing gevolgd
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in Marketing
Je hebt uitmuntende kennis van de Nederlandse taal
Je hebt kennis van SEO, SEA en Google Analytics
Je hebt ervaring met e-mailmarketing
Je hebt ervaring met Adobe programma's
Je bent een strategische denker en werkt resultaatgericht
Je neemt initiatief en bent een echte aanpakker
Je hebt oog voor detail en een goed gevoel voor vormgeving
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs

Wat bieden we?

€ 3.000 - € 3.600 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om een dag thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Strategische campagnes voor onze educatieve producten bedenken en uitwerken
Doordachte en resultaatgerichte e-mailcampagnes opzetten
Aantrekkelijke mails, teksten en nieuwsbrieven schrijven
Resultaten analyseren en successen vieren
header

Vacature

Als Marketingstrateeg en Campagnemanager werk je bij ons mee aan één van de meest gebruikte educatieve platforms van Nederland en binnenkort van België en Duitsland. Bij ons krijg je veel vrijheid om jouw eigen ideeën en strategieën op tafel te leggen en uit te voeren, juist omdat we jouw kennis en ervaring goed kunnen gebruiken. Je gaat je bij ons bezighouden met het opzetten van campagnes voor onder andere onze oefenwebsites in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast bedenk je een strategische campagne om ons product LeesBaas goed in de markt te zetten en pas je daar ook jouw analytische vaardigheden toe. De campagnes kunnen onder meer bestaan uit het opzetten van een resultaat- en doelgroepgerichte e-mailmarketing, het uitsturen van nieuwsbrieven en het optimaliseren van socialmediakanalen. Heb je zelf andere, passende initiatieven? We luisteren graag naar jouw ideeën! 

Als Marketingstrateeg en Campagnemanager heb je, naast affiniteit en ervaring met marketing, ook affiniteit met het onderwijs. Je denkt strategisch na en komt met goede ideeën voor marketingcampagnes waarna je jouw eigen ideeën ook gaat uitvoeren. Vervolgens analyseer je de resultaten en optimaliseer je waar nodig. Verder werk je nauwkeurig en heb je een goed oog voor detail en vormgeving.
Als persoon ben je enthousiast, neem je initiatief, heb je creatieve ideeën en kun je goed zelfstandig werken. Verder werk je resultaatgericht en streef je altijd naar het hoogst haalbare. Tot slot boek je graag successen en werk je graag in een omgeving waar successen gevierd worden.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag maken we van Junior Einstein een nóg groter succes samen met jou. We bieden jou een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week in een informeel en gezellig team. Er is voor jou een werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede en in overleg is een dag in de week thuiswerken ook mogelijk. Ook krijg je een nieuwe MacBook Pro van ons, waardoor je nog gemakkelijker door je werkuren vliegt.

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van het Junior Einstein team? Plaats dan een terugbelverzoek bij Lotte of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 735.000 oefenvragen, 19.900 uitlegvideo's en 20.400 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 30 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.