Illustrator

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken? Bel Lotte ( +31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
Je kunt mooie digitale illustraties maken op de iPad Pro
Je kunt in onze huisstijl illustreren
Je hebt ruime ervaring met Photoshop, Illustrator en Fresco
Je beheerst de Nederlandse taal goed
Je hebt affiniteit met het onderwijs
Je bent creatief en komt met goede ideeën
Je gaat enthousiast te werk en weet van aanpakken

Wat bieden we?

€ 1.800 - € 2.400 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe iPad Pro
Werkplek op het kantoor in Münster of Enschede
In overleg is deels thuiswerken mogelijk
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Illustraties bedenken en tekenen
De huisstijl bewaken en toepassen in illustraties
Bestaande illustraties aanpassen en verwerken in grotere illustraties
header

Vacature

Als illustrator bij Junior Einstein ga je afbeeldingen ontwerpen voor onze oefenwebsites, oefenboeken, werkbladen en ander leermateriaal. Door het ontwikkelen van oefenwebsites speciaal voor Duitsland en België hebben we nieuwe afbeeldingen nodig die de materialen op deze websites verrijken. Bij ons ga je aan de slag met het bedenken en tekenen van illustraties, bewaak je en pas je onze huisstijl toe in je illustraties en verwerk je bestaande illustraties in bijvoorbeeld zoekplaten en grotere illustraties.

Als illustrator kun je zelfstandig digitale illustraties maken en je kunt goed overweg met een iPad Pro. Je hebt een zeer goed oog voor opmaak en vormgeving. Verder heb je ruime ervaring met Adobe programma's zoals Photoshop, Illustrator en Fresco. Ook heb je affiniteit met het onderwijs, beheers je de Nederlandse taal goed en ga je creatief en enthousiast te werk.

Bezoek https://www.kleuters-oefenen.nl/ en klik door naar de categorie Seizoenen en weer en de categorie Feestdagen voor de stijl die wij zoeken in de illustraties die jij gaat maken.

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag breiden we onze content uit met mooie illustraties van jou. We bieden een nagenoeg stressvrije en creatieve baan voor 32 tot 40 uur per week in een informeel en erg gezellig team. Je werkt een aantal dagen in de week op ons kantoor in Enschede en de rest van de tijd mag je thuiswerken op de iPad Pro die je van ons krijgt.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe de sfeer in het team is? Bel dan Lotte op +31 854014358 of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie, cv en proef illustratie in de stijl van kleuters-oefenen.nl. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, apps, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.