Werken bij Junior Einstein

Stage Marketing & Communicatie

Enschede
24 - 32 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Je bent een HBO of WO-student met studierichting Marketing & Communicatie
Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
Je hebt ervaring met Adobe programma’s
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt een passie voor online marketing
Je gaat nauwkeurig te werk, hebt oog voor detail en vormgeving
Je kunt zelfstandig werken, maar zoekt ook de samenwerking op wanneer dit nodig is
Je bent een strategische denker en komt met slimme marketingcampagnes
Je bent enthousiast, neemt initiatief en hebt creatieve ideeën en oplossingen

Wat bieden we?

Stagevergoeding van € 250 - € 450 per maand (40-urige werkweek)
Werkplek op het kantoor in Enschede of Münster
Thuiswerkplek in overleg
Startdatum die jou uit komt
Fulltime of Parttime stage uren
Zelf in te plannen stage uren tijdens werkdagen
Een erg gezellig en informeel team
Werkborrels en etentjes om behaalde doelen te vieren

Wat ga je doen?

Het uitdenken en opzetten van een marketingplan voor de prentenboeken
Het uitvoeren van dit plan
Het creëren en optimaliseren van de content op onze social media kanalen
Het meedenken over de huidige marketingstrategie voor onze producten

Vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van Marketing en Communicatie? Heb je naast jouw kennis over online marketing ook ervaring met Photoshop en Indesign en heb je een oog voor grafische vormgeving? Vind je het ook belangrijk dat er werkborrels en etentjes met collega’s zijn naast de werkzaamheden? Dan ben je voor jouw stage bij ons aan het juiste adres!

Bij ons krijg je de mogelijkheid op de kennis die jij tijdens jouw HBO of WO studie hebt vergaard, in de praktijk te brengen. Naast de (digitale) leermiddelen en oefenwebsites die wij ontwikkelen voor kinderen op de basisschool, zijn we ook bezig met het ontwerpen en realiseren van prentenboeken voor kinderen. Als stagiair(e) ga jij aan de slag met het opzetten van een plan van aanpak over hoe onze prentenboeken gepromoot kunnen worden. Vervolgens mag je ook zelf dit plan gaan uitvoeren. Hierin krijg je erg veel vrijheid om jouw eigen ideeën op tafel te leggen en uit te voeren.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? En lijkt het je leuk jouw stage bij Junior Einstein te vervullen? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar lotte@junioreinstein.nl.

Wie wij zijn

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.