Stage Marketing & Communicatie

Enschede
16 - 32 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken? Bel Lotte ( +31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

photo_employee

Wat vragen we?

Je bent een HBO of WO-student met studierichting Marketing & Communicatie
Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
Je hebt ervaring met Adobe programma’s
Je hebt affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt een passie voor online marketing
Je gaat nauwkeurig te werk, hebt oog voor detail en vormgeving
Je kunt zelfstandig werken, maar zoekt ook de samenwerking op wanneer dit nodig is
Je bent enthousiast, neemt initiatief en hebt creatieve ideeën en oplossingen

Wat bieden we?

Stagevergoeding van € 250 - € 450 per maand (40-urige werkweek)
Werkplek op het kantoor in Enschede of Münster
Thuiswerkplek in overleg
Startdatum die jou uit komt
Fulltime of parttime stage-uren
Zelf in te plannen stage-uren tijdens werkdagen
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Het uitdenken en opzetten van een marketingplan voor de prentenboeken
Het uitvoeren van het marketingplan
Het creëren en optimaliseren van de content op onze social media kanalen
Het meedenken over de huidige marketingstrategie voor onze producten
header

Vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van Marketing en Communicatie? Heb je naast jouw kennis over online marketing ook ervaring met Photoshop en Indesign en heb je oog voor grafische vormgeving? Vind je het belangrijk dat er werkborrels en etentjes met collega’s zijn naast de werkzaamheden? Dan ben je voor jouw stage bij ons aan het juiste adres!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om de kennis die jij tijdens jouw HBO of WO studie hebt vergaard, in de praktijk te brengen. Naast de (digitale) leermiddelen en oefenwebsites die wij ontwikkelen voor kinderen op de basisschool, zijn we bezig met het ontwerpen en realiseren van prentenboeken voor kinderen. Als stagiair(e) ga jij aan de slag met het opzetten van een plan van aanpak over hoe onze prentenboeken gepromoot kunnen worden. Vervolgens mag je zelf dit plan gaan uitvoeren. Hierin krijg je erg veel vrijheid om jouw eigen ideeën op tafel te leggen en uit te voeren. We bieden jou een stageplek aan waar je nagenoeg zelfstandig aan het werk gaat, veel mag uitproberen en van fouten kunt leren.

Zie jij jezelf stage lopen bij ons? Mooi! Graag maken we van Junior Einstein een nog groter succes samen met jou. Er is een werkplek voor jou op ons kantoor in Enschede. Ook heb je de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen. Naast werken vinden we het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren, daarom organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en etentjes.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe de sfeer in het team is? Bel dan Lotte op +31 854014358 of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, apps, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.