Werken bij Junior Einstein

Senior PHP Developer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met PHP ontwikkeling
Je hebt ervaring met Symfony, Doctrine en MySQL
Je hebt ervaring met PHP8, Redis en AWS
Je hebt ervaring met HTML, CSS en javascript (jQuery)
Je hebt ervaring met het ontwerpen van databases
Je kunt initiatief nemen en hebt een oplossingsgerichte mindset
Je kunt goed zelfstandig werken
Je bent leergierig

Wat bieden we?

Tot € 5.200,- bruto afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Münster of Enschede
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Bestaande en nieuwe platformen met laatste technologieën onderhouden en uitbreiden
Nieuwe functionaliteiten voor onze online applicaties uitwerken
Code reviewen en best practices promoten
Een hoog niveau van vakmanschap en een pragmatische cultuur onderhouden

Vacature

Als Senior PHP Developer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platforms van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst de rest van Europa. Als Developer ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe platformen. Je denkt mee over nieuwe functionaliteiten die ons platform verbeteren en deze implementeer je samen met de rest van het team. Je hebt veel interesse in het vakgebied en helpt ook graag andere developers in het team op weg wanneer zij tegen problemen aanlopen. Verder vind je het fijn om in een team te werken, maar werk je net zo makkelijk een tijdje zelfstandig aan oplossingen.

We bieden een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Je werkt minimaal 3 of 4 dagen in de week op één van onze kantoren in Münster of Enschede, de rest van de tijd mag je ook thuis werken, op de nieuwe laptop die van ons krijgt. 

Herken jij je in het geschetste profiel en wil jij jouw programmeerskills inzetten zodat alle kinderen goed online onderwijs kunnen krijgen? Reageer dan op deze vacature! Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar lotte@junioreinstein.nl.

Wie wij zijn

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.