Senior PHP Developer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een terugbelverzoek bij Lotte Hannink. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met PHP ontwikkeling
Je hebt ervaring met Symfony, Doctrine en MySQL
Je hebt ervaring met PHP8, Redis en AWS
Je hebt ervaring met HTML, CSS en javascript (jQuery)
Je hebt ervaring met het ontwerpen van databases
Je kunt initiatief nemen en hebt een oplossingsgerichte mindset
Je kunt goed zelfstandig werken
Je bent leergierig

Wat bieden we?

Tot € 4.800,- bruto afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Samenwerken in een Scrum Team
Bestaande en nieuwe platformen met laatste technologieën onderhouden en uitbreiden
Nieuwe functionaliteiten voor onze online applicaties uitwerken
Een hoog niveau van vakmanschap en een pragmatische cultuur onderhouden
header

Vacature

Als Senior PHP Developer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platformen van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst de rest van Europa. Als Developer ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe platformen. Je denkt mee over nieuwe functionaliteiten die onze platformen verbeteren en deze implementeer je samen met de rest van het team. Je hebt veel interesse in het vakgebied en helpt graag andere developers in het team op weg wanneer zij tegen problemen aanlopen. Verder vind je het fijn om in een team te werken, maar werk je net zo makkelijk een tijdje zelfstandig aan oplossingen.

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag breiden we de functionaliteiten van de oefenplatformen en apps van Junior Einstein samen met jou uit. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Je werkt een aantal dagen in de week op ons nieuwe kantoor in Enschede, de rest van de tijd mag je thuiswerken, op de nieuwe MacBook Pro die je van ons krijgt.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om als Developer bij ons te werken? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.