Senior PHP Developer

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal een bachelor in ICT afgerond
Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als PHP Developer en 2 jaar als senior
Je hebt succesvolle ervaring in het leiden van ontwikkelteams
Je hebt ruime ervaring met Symfony, Doctrine en MySQL
Je hebt ruime ervaring met PHP8, Redis en AWS
Je hebt ruime ervaring met HTML, (S)CSS en Javascript (jQuery)
Je hebt ruime ervaring met het ontwerpen en optimaliseren van databases
Ervaring hebben met React is een pré
Je hebt goede analytische en probleemoplossende vaardigheden
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden we?

Tot € 4.700,- bruto afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Goede pensioenregeling
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Het ontwikkelteam leiden en Junior Developers begeleiden
Jouw opgedane kennis en expertise delen om het team naar een hoger niveau te tillen
Nieuwe functionaliteiten creëren en systemen verbeteren met de laatste technologieën
Nauw samenwerken met Designers en Content Creators
header

Vacature

Als Senior PHP Developer bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platformen van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst de rest van Europa. Heb jij een passie voor het transformeren van het onderwijslandschap en wil je dit samen met een gedreven team doen? 

Binnen het Junior Einstein team werk je samen met Content Creators, Designers en collega-developers om verantwoorde en innovatieve digitale leermiddelen te ontwikkelen. Je neemt een leidende rol in het team van developers en samen creëer je nieuwe en technisch hoogstaande functionaliteiten. Ook ga je jouw kennis en expertise delen om zo bestaande systemen te verbeteren. Als Senior PHP Developer ben je verantwoordelijk voor de architectuur, ontwikkeling en het onderhoud van onze applicaties en denk je mee over de technische strategie en toekomst van de applicaties van Junior Einstein. 

Klaar om je horizon bij Junior Einstein te verbreden?

Mooi! Graag breiden we de functionaliteiten van de applicaties van Junior Einstein samen met jou uit. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden. Je wordt onderdeel van een informeel, enthousiast en gedreven team en krijgt een moderne en rustige werkplek in de 'developerstuin' op ons gloednieuwe kantoor. We bouwen hier mooie dingen waar we écht achter staan in ons eigen tempo, zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Ook kun je, mocht je dat prettig vinden, een aantal dagen per week thuiswerken op de nieuwe MacBook die je van ons krijgt. 

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om als Developer bij ons te werken? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je overtuigd dat dit de nieuwe stap in jouw carrière is? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en wellicht een potje pool!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 735.000 oefenvragen, 19.900 uitlegvideo's en 20.400 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 30 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.