Team Lead Developers team

Enschede
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een terugbelverzoek bij Lotte Hannink. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt uitgebreide ervaring met software ontwikkeling
Je hebt ruime ervaring met PHP 8, Symfony, Doctrine, MySQL
Je hebt ervaring met Redis en AWS
Je hebt ervaring met HTML, CSS en javascript (jQuery)
Je hebt ervaring met het ontwerpen van databases
Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
Je neemt op natuurlijke wijze de leidende rol binnen een team van developers
Je bent sociaal en communicatief vaardig
Je kunt initiatief nemen en hebt een oplossingsgerichte mindset

Wat bieden we?

Tot € 5.500,- bruto afhankelijk van je ervaring
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Bestaande en nieuwe platformen met laatste technologieën onderhouden en uitbreiden
Het bouwen en leiden van een Scrum Team
Teamleden ondersteunen bij het bepalen en het behalen van hun doelen
Code reviewen en best practices promoten
Een hoog niveau van vakmanschap en een pragmatische cultuur onderhouden
header

Vacature

Als Team Lead bij Junior Einstein werk je aan één van de meest gebruikte educatieve platformen van Nederland en binnenkort ook van België, Duitsland en in de toekomst de rest van Europa. Je gaat meewerken aan de ontwikkeling van onze platformen. Als Team Lead beslis je over de architectuur en implementaties van de oplossingen van de rest van het team. Je hebt veel interesse in het vakgebied en helpt graag andere developers in het Scrum Team op weg wanneer zij tegen problemen aanlopen. Je helpt de rest van het team om zo effectief mogelijk de oplossingen in te bouwen. Dit doe je door best practices te promoten, de opleveringen te controleren tijdens code reviews en periodieke performance reviews te hebben met de andere developers.

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag breiden we de functionaliteiten van de oefenwebsites en apps van Junior Einstein samen met jou uit. We bieden jou een nagenoeg stressvrije en interessante baan voor 32 tot 40 uur per week voor minimaal 12 maanden in een informeel en erg gezellig team. Je krijgt een nieuwe MacBook Pro en een fijne werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede. Je kunt ook een dag in de week thuis werken als je dat prettig vindt. 

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van het Junior Einstein team? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 542.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.700 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 20 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.