Werken bij Junior Einstein

Bijbaan Duitstalige Redacteur

Münster of Enschede
12 - 16 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Je bent een HBO- of WO-student en je studeert in Duitsland of Nederland
Je hebt goede kennis van de Duitse taal in woord en geschrift
Je spreekt Nederlands
Je hebt ervaring/affiniteit met het primair onderwijs
Je beschikt over een goed gevoel van kwaliteit en verbetering
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken
Je weet van aanpakken en bent op z’n tijd niet vies van repetitief werk

Wat bieden we?

€ 11,- per uur
12 tot 16 uur per week
Zelf in te plannen werkuren tijdens werkdagen
Werkplek op het kantoor in Münster of Enschede

Wat ga je doen?

Helpen met het maken en publiceren van content op Max Klug
Nakijken en verbeteren van online content op de oefenwebsite
Ondersteunen tijdens het vertalen van Nederlandse content naar het Duits

Vacature

Tijdens je bijbaan bij Max Klug ga je het team helpen met het ontwikkelen van content op de nieuwe Duitse oefenwebsite (www.maxklug.de) die over enkele maanden gepubliceerd wordt. Je gaat helpen met het maken en publiceren van online oefeningen, uitlegvideo’s en leermiddelen. Ook ga je content nakijken en verbeteren waar nodig. Verder help je tijdens het vertalen van bestaande content van het Nederlands naar het Duits.

We vinden het belangrijk dat je goede kennis hebt van de Duitse taal en affiniteit hebt met het primaire onderwijs. Ook zien we graag dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail en vormgeving hebt. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken, maar zoek je ook de samenwerking op wanneer dit nodig is. Je bent iemand die van aanpakken houdt, initiatief neemt en goed kan omgaan met af en toe wat repetitieve werkzaamheden.

Er is een werkplek voor jou op ons kantoor in Münster of in Enschede, kies dus zelf de plek die jou het best uitkomt! Ook heb je de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen. We vinden het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren,  daarom organiseren we regelmatig een bedrijfsborrel.

Herken jij je in het geschetste profiel? En wil jij naast jouw studie graag bij Max Klug aan de slag? Solliciteer dan nu!

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar info@maxklug.de. 

Over Junior Einstein en Max Klug

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Het bedrijf is flink gegroeid door het aanbod uit te breiden naar Duitsland en België. In Duitsland is recentelijk de dochteronderneming Max Klug (www.maxklug.de) opgericht met een oefenwebsite voor kinderen uit het Duitse primaire onderwijs. Voor België is er ook een eigen oefenwebsite van Junior Einstein (www.junioreinstein.be) ontwikkeld.

Via onze oefenwebsites, verschillende oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk hebben is een tweede kantoor voor Max Klug in Münster, Duitsland geopend. Inmiddels werken we met 15 vaste medewerkers. Het bedrijf blijft groeien en we hebben nog veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten in de toekomst. Daarom zoeken we geregeld naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die willen meewerken aan onze oefenwebsites voor Nederland, België en Duitsland. 

Junior Einstein en Max Klug bieden een nagenoeg stressvrije werkplek op één van onze kantoren in Münster of Enschede. We zijn een gezellig team en houden van een grapje tussen het werk door. Op onze kantoren hangt een informele werksfeer waarin je jezelf kunt zijn. Als team vinden we het belangrijk om behaalde doelen samen te vieren. Dit doen we dan ook geregeld tijdens een werkborrel of een etentje.