Werken bij Junior Einstein

Redacteur Educatieve Content Duitse Oefenwebsite

Enschede
32 tot 40 uur per week
Solliciteer direct

Wat vragen we?

Minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring en affiniteit met het Duitse primaire onderwijs
Je hebt kennis van de Duitse vakdidactiek en richtlijnen
Je hebt uitmuntende kennis van de Duitse taal
Je spreekt Nederlands
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je beschikt over een goed gevoel voor kwaliteit en verbetering
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig

Wat bieden we?

€2.400,00 - €3.200,00 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van concepten voor methodes
Het zelf vertalen van de concepten in leermiddelen
Teksten schrijven en oefeningen ontwikkelen
Het nakijken en verbeteren van het werk van collega's

Vacature

Als enthousiaste medewerker heb je voldoende ervaring met en kennis van het Duitse primaire onderwijs. Je gaat de Duitse oefenwebsite van Junior Einstein zelf verder ontwikkelen met een aantal collega's die ook werken aan de Duitse oefenwebsite. Zo ga je bijvoorbeeld online oefeningen ontwikkelen.

Als redacteur voor de Duitse oefenwebsite weet je alles van de Duitse vakdidactiek en kun je deze kennis gemakkelijk toepassen in de content die je ontwikkelt. Daarnaast heb je ook oog voor opmaak en vormgeving, zodat je producties een aantrekkelijke, heldere layout krijgen, waar leerlingen, leerkrachten en ouders graag mee werken. Verder kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken en voorkom je fouten door gedegen te werk te gaan.

Werken bij Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via onze websites en verschillende oefenboeken kunnen kinderen uit het primair onderwijs op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites van Nederland met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Junior Einstein is gevestigd in Enschede en opgericht in 2009. Inmiddels werken we met 10 vaste medewerkers. Het bedrijf groeit enorm en we hebben veel plannen voor nieuwe producten en diensten. Daarom zijn we op zoek naar verschillende enthousiaste en gemotiveerde collega’s die niet vies zijn van een goede bedrijfsborrel op zijn tijd.