Duitstalige Content Creator

Enschede / Münster
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken?
Plaats dan een contactverzoek bij Lotte Hannink. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever zelf direct contact opnemen? Mail dan met Lotte Hannink via lotte@junioreinstein.nl.

* Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
photo_employee

Wat vragen we?

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
Je hebt ervaring en affiniteit met het Duitse primaire onderwijs
Je hebt uitmuntende kennis van de Duitse taal
Je spreekt Nederlands
Je hebt kennis van de Duitse vakdidactiek (met name van Deutsch en Sachunterricht)
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je hebt oog voor detail en vormgeving
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
Je hebt een hands-on mentaliteit en je kunt je flexibel opstellen

Wat bieden we?

€2.400 - €3.200 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om deels thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Enschede of Münster
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Meedenken over de inhoud op het Duitse oefenplatform
Concepten voor methodes voor het Duitse oefenplatform ontwikkelen
Concepten uitwerken door online oefeningen, werkboeken en werkbladen te ontwikkelen
Werk van collega's redigeren
header

Vacature

Als Duitstalige Content Creator ga je de Duitse oefenwebsite verder ontwikkelen met zowel Duitstalige als Nederlandstalige collega's die samen werken aan het Duitse oefenplatform. Momenteel werken we hard om de content op de Duitse oefenwebsite uit te breiden en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Alvast een kijkje nemen? Kijk dan op www.maxklug.de.

Als Duitstalige Content Creator ontwikkel je concepten en methodes voor het Duitse oefenplatform. Je gaat dit verder uitwerken door (online) oefeningen, werkbladen, uitlegartikelen, uitlegvideo's en ander leermiddelen te ontwikkelen. Je kunt dit goed, omdat je voldoende ervaring hebt met het Duitse primaire onderwijs. Daarnaast heb je uitmuntende kennis van de Duitse taal in woord en geschrift en spreek je Nederlands. Verder heb je een goed oog voor opmaak en vormgeving, zodat je producties een aantrekkelijke, heldere layout krijgen, waar leerlingen, leerkrachten en ouders graag mee werken. Het hebben van ervaring met Adobe programma's zoals Illustrator en InDesign zou een fijne bijkomstigheid zijn.

Zie jij jezelf bij ons werken?

Mooi! Graag breiden we het aanbod van goed (online) onderwijs in Duitsland uit samen met jou. Er is een werkplek voor jou op het kantoor in Münster of Enschede, het is maar net wat jou zelf goed uit komt. Daarnaast kun je een dag in de week thuiswerken. Ook krijg je een nieuwe Macbook Pro van ons, waardoor je nog gemakkelijker door je werkuren vliegt. Ten slotte vinden we het belangrijk om behaalde doelen met het team te vieren en daarom organiseren we regelmatig een bedrijfsborrel of een etentje.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om deel uit te maken van ons team? Neem dan contact op met Lotte via lotte@junioreinstein.nl of plaats een terugbelverzoek.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 635.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 12.800 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 25 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.

Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.