Werken bij Junior Einstein

Duitstalige Redacteur

Münster
32 - 40 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug

Wat vragen we?

Minimaal HBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring en affiniteit met het Duitse primaire onderwijs
Je hebt uitmuntende kennis van de Duitse taal
Je spreekt Nederlands
Je hebt kennis van de Duitse vakdidactiek (met name van Deutsch en Sachunterricht)
Je hebt kennis van Adobe programma's
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je beschikt over een goed gevoel voor kwaliteit en verbetering
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig

Wat bieden we?

€2.400,00 - €3.200,00 per maand
32 tot 40-urige werkweek
23 vakantiedagen
Nieuwe MacBook Pro
Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
Werkplek op het kantoor in Münster
Reiskostenvergoeding
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Het ontwikkelen van concepten voor methodes voor het Duitse oefenplatform
Concepten uitwerken door oefeningen en leermiddelen te ontwikkelen
Bestaande content op het Duitse oefenplatform vertalen, aanpassen en verbeteren
Het nakijken en verbeteren van het werk van collega's

Vacature

Als Duitstalige redacteur ga de Duitse oefenwebsite van Junior Einstein zelf verder ontwikkelen met een aantal collega's die ook werken aan de Duitse oefenplatform. Momenteel werken we hard om de Duitse oefewebsite te lanceren en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Vast een kijkje nemen naar wat wij doen? Kijk dan op junioreinstein.nl of junioreinstein.be.

Als Duitstalige redacteur ontwikkel je concepten en methodes voor het Duitse oefenplatform welke je gaat uitwerken door oefeningen en leermiddelen te ontwikkelen. Verder vertaal je bestaande content en verbeter je deze en pas je deze aan waar nodig. Je hebt voldoende ervaring met en kennis van het Duitse primaire onderwijs. Ook heb je uitmuntende kennis van de Duitse taal in woord en geschrift en spreek je daarnaast Nederlands. Verder heb ervaring met Adobe programma's als Illustrator en Indesign. Je hebt een goed oog voor opmaak en vormgeving, zodat je producties een aantrekkelijke, heldere layout krijgen, waar leerlingen, leerkrachten en ouders graag mee werken. Verder kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken en voorkom je fouten door gedegen te werk te gaan. 

Er is voor jou een werkplek op het kantoor in Münster en in overleg is deels thuiswerken ook mogelijk. Ook krijg je een nieuwe Macbook Pro van ons, waardoor je nog gemakkelijker door je werkuren vliegt. Naast werken vinden we het ook belangrijk om behaalde doelen te vieren door geregeld een bedrijfsborrel of etentje te organiseren.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? En zie jij het zitten om mee te helpen met het uitbouwen van de Duitse oefenwebsite? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar info@maxklug.de. 

Wie wij zijn

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.