Werken bij Junior Einstein

Bijbaan Redacteur

Enschede
12 tot 16 uur per week
Solliciteer direct

Wat vragen we?

Je bent een HBO of WO-student
Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
Je hebt ervaring/affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt affiniteit met ons product
Je beschikt over een goed gevoel van kwaliteit en verbetering
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je weet van aanpakken en bent op z’n tijd niet vies van repetitief werk

Wat bieden we?

€ 10,- per uur
12-16 uur per week
Flexibele werkuren

Wat ga je doen?

Helpen met het ontwikkelen en publiceren van content op de nieuwe websites
Het nakijken en verbeteren van online content
Het ondersteunen van collega's bij de uitvoering van de lopende projecten

Vacature

Tijdens je bijbaan als redacteur ga je het team helpen met het ontwikkelen van content op de nieuwe websites van België en Duitsland, zoals het ontwikkelen en publiceren van online oefeningen. Tevens ondersteun je de medewerkers van Junior Einstein bij de uitvoering van de lopende projecten. Bijvoorbeeld door te helpen met testen en door de inhoud van de oefenwebsites na te kijken en te verbeteren.

We vinden het belangrijk dat je goede kennis hebt van de Nederlandse taal en affiniteit hebt met het primaire onderwijs. Ook zien we graag dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail en vormgeving hebt. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken, maar je zoekt ook de samenwerking op wanneer dit nodig is. Je bent iemand die van aanpakken houdt, initiatief neemt en goed kan omgaan met af en toe wat repetitieve werkzaamheden.

Bij ons heb je de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen. Daarnaast organiseren we regelmatig een bedrijfsborrel om behaalde doelen te vieren.

Werken bij Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via onze websites en verschillende oefenboeken kunnen kinderen uit het primair onderwijs op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen. Junior Einstein behoort tot een van de grootste educatieve websites van Nederland met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Junior Einstein is gevestigd in Enschede en opgericht in 2009. Inmiddels werken we met 10 vaste medewerkers. Het bedrijf groeit enorm en we hebben veel plannen voor nieuwe producten en diensten. Daarom zijn we op zoek naar verschillende enthousiaste en gemotiveerde collega’s die niet vies zijn van een goede bedrijfsborrel op zijn tijd.