Bijbaan Content Creator

Enschede
12 - 16 uur per week
Solliciteer direct
Ga terug
Interesse in deze vacature?

Ben je geschikt voor deze vacature en wil je zonder gedoe kennismaken? Bel Lotte ( +31854014358) tijdens kantooruren of laat je nummer achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

photo_employee

Wat vragen we?

Je bent een HBO of WO-student
Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
Je hebt ervaring/affiniteit met het primair onderwijs
Je hebt affiniteit met ons product
Je beschikt over een goed gevoel van kwaliteit en verbetering
Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in een team te werken
Je kunt goed omgaan met repetitief werk

Wat bieden we?

€ 11,- per uur
12 tot 16 uur per week
Zelf in te plannen werkuren tijdens werkdagen
Werkplek op het kantoor in Enschede
Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Wat ga je doen?

Helpen met het ontwikkelen en publiceren van content op onze oefenplatforms
Collega's ondersteunen bij de uitvoering van de lopende projecten
Online content op onze oefenplatforms nakijken en verbeteren
Verschillende oefenplatforms en nieuwe features testen
header

Vacature

Tijdens je bijbaan als content creator ga je het team helpen met het ontwikkelen van content op onze oefenplatforms, zoals het ontwikkelen en publiceren van online oefeningen. Tevens ondersteun je jouw collega's bij de uitvoering van de lopende projecten. Bijvoorbeeld door de inhoud van de oefenwebsites na te kijken en te verbeteren. Daarnaast ga je nieuwe features die door onze developers zijn gebouwd, samen met collega's testen voordat ze gereleased worden. 

We vinden het belangrijk dat je goede kennis hebt van de Nederlandse taal en affiniteit hebt met het primaire onderwijs. Ook zien we graag dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail en vormgeving hebt. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken, maar zoek je ook de samenwerking op wanneer dit nodig is. Je bent iemand die van aanpakken houdt, initiatief neemt en goed kan omgaan met repetitieve werkzaamheden.

Zie jij jezelf bij ons werken? Mooi! Graag maken we van Junior Einstein een nóg groter succes samen met jou! Er is een werkplek voor jou op ons kantoor in Enschede. Je hebt de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen, zodat het perfect naast jouw studie past. Naast werken vinden we het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren, daarom organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en etentjes.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je bijvoorbeeld weten hoe het is om naast je studie bij ons te werken? Bel dan Lotte op +31 854014358 of mail je vraag naar lotte@junioreinstein.nl.

Ben je al zeker van je zaak en zie jij jezelf bij ons werken? Klik dan op de solliciteerknop en verstuur jouw motivatie en cv. We maken graag met je kennis!

Wie zijn wij?

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van leermiddelen voor Nederlandse kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenwebsites speciaal voor deze landen te ontwikkelen.

Door onze oefenwebsites, apps, vele oefenboeken en leermiddelen kunnen kinderen uit Nederland, België en Duitsland op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 540.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 7.500 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 500.000 bezoekers per week!

Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede in Nederland. Recentelijk is een tweede kantoor in Münster, Duitsland geopend. We werken nu met 15 vaste medewerkers, maar we hebben zo veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten dat we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toevoegen aan ons team.

Op onze kantoren in Enschede en Münster hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. Op kantoor doen we ons werk, drinken we koffie, lunchen we samen en lachen we met elkaar. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje tijdens de bedrijfsborrel. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.