JUNIOREINSTEIN.NL

Junior Einstein in de klas

Junior Einstein biedt een aantrekkelijke en complete online oefenomgeving die perfect aansluit bij het onderwijs op de basisschool. Leerlingen kunnen oefenen op hun eigen niveau en sterren, plaatjes en medailles verdienen. Zo wordt leren leuk én effectief!

  • Onbeperkt oefenen met meer dan 500.000 verschillende opgaven
  • Gemakkelijk weektaken klaarzetten, moeiteloos differentiëren per kind
  • Sluit naadloos aan bij bestaande lesmethoden en SLO leerdoelen
  • Geschikt voor pc, tablet en Chromebook.

Probeer het zes weken gratis uit!

Meld je nu aan en overtuig jezelf van het nut van werken met Junior Einstein op jouw school.

Als leerkracht krijg je zes weken onbeperkt toegang tot de volledige functionaliteit van de schoolomgeving. Je kunt onder andere oefenen met weektaken en tot in detail terugzien hoe jouw leerlingen hebben gepresteerd en welke antwoorden ze hebben gegeven.

Je leerlingen kunnen onbeperkt oefenen met rekenen en taal. Voor de overige vakken is een betaald schoolpakket nodig.

Bestel een schoolpakket

Met een schoolpakket benut je alle mogelijkheden van Junior Einstein. Je krijgt onbeperkt toegang tot alle inhoud en functies die onze oefen- en leeromgeving biedt.

Bel 020 204 45 17 voor bestellen of meer informatie

Kosten

De basispprijs voor een groepslicentie is € 300,00, hiermee kun je maximaal 30 leerlingaccounts aanmaken. Extra leerlingaccounts kosten €10,00 per leerling per jaar. Accounts voor leerkrachten zijn gratis.

Adaptief oefenen met de weektaakmodule

Met de weektaakmodule kan de leerkracht leerlingen laten oefenen op hun eigen niveau. De leerkracht kan met een paar muisklikken oefeningen selecteren voor de leerlingen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van niveaugroepen, maar de weektaak kan ook per kind individueel worden samengesteld. Zo kunnen leerlingen die extra zorg of extra verrijking nodig hebben op hun eigen manier en in hun eigen tempo door de stof heen gaan.

Zelfstandig werken aan de individuele leerdoelen

Op de websites van Junior Einstein kunnen kinderen zelfstandig oefenen voor verschillende vakken. Omdat de leerkracht eenvoudig voor ieder kind individueel opgaven klaar kan zetten, kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag. Doordat alle resultaten meteen worden opgeslagen en inzichtelijk zijn, weet de leerkracht altijd hoe de leerlingen ervoor staan.

Goede aansluiting bij bestaande methoden

Onze websites bieden een helder, gestructureerd aanbod aan oefeningen, onderverdeeld in thema’s en subthema’s. Omdat de leerkracht zelf eenvoudig per thema of onderwerp oefeningen kan selecteren, kunnen bestaande methodes naadloos gevolgd worden. Daarnaast is er alle ruimte voor de leerkracht om af te wijken van de methode en een eigen individuele leerweg samen te stellen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in educatieve producten.